Bye Sweden, Hello China

Imorgon gäller det. Imorgon vid denna tid är jag i Helsingfors och väntar på flyget till Shanghai. Jag har resfeber så det står härliga till och jag sitter och gör ingenting när jag borde packa. Jag känner mig som en barnrumpa för jag hoppas på att mamma kan packa min väska och fixa med allt innan resan så jag typ kan gå och dö med min IG-varning eller något. Yes, jag har fått en sådan. Jag, som förut hade toppbetyg har nu fått en varning i Fysik B! Så istället för att be om matte-hjälp från en väldigt snäll person så blir det fysik istället.
Haha, jag har dessutom världens black out var det gäller vilken musik min iPod ska fyllas med innan den långa flygresan till världens mest intressanta land. Min bästa vän, Anne är lagom avundsjuk på mig för detta och jag älskar att reta henne för att jag kommer vara där om dryga dygnet. Det värsta är att hon är mer nervös för detta än jag är, men jag börjar fatta att jag faktiskt ska dit nu.

Nä, nu får jag se till att få börjat packa lite iaf så mamma inte kommer hem och misstänker att jag tänker låta henne packa väskan!

Sköt om er <3


Fabulous evening is waiting

Ikväll gäller det! Hela veckan har varit ett helvete och nu kommer dagen då allt ska glömmas bort, eller dansas bort! Nu har jag tränat och faktskt strukit kvällens outfit som blir lite mer vuxen med grå stuprörsjeans, höga klackar, någon svart topp och kavaj. Ska in i duschen strax och sen blire in till stan för att fika med min älskling Johanna L K. Efter det blir det hem och powernappa, göra sig iordning och ut på krooogen... Framtill på torsdag ska det handlas en massa skvallertidningar, fylla på ipoden med härlig musik och låna bok på stadsbiblioteket för åker ju till Kina sen.

Ser så framemot dagen och kvällen och hoppas såklart att få träffa Mr. Right Now någongång också, men vi får väl se om det blir av!

xoxo