Åh, jag fyllde arton år

Nu är jag arton på riktigt och det känns för jävla bra... Wohoo! Helgen var bara bra, I torsdags blevre Sticky och fredags var jag hemma. I lördags hade jag släkten här på fika och middag och sånt, sen åkte jag in till stan. Mötte Tess och Natha på bussen och vi åkte till Vasastan. Ett jävligt ball förförfestsställe med så jävla heta killar. En hette D någonting, och det var "bara" en tillfällighet, A.A.S... Sen gick vi för att möta Lesa och gå till Parken. Det var nice och träffade en massa trevligt folk, man kan ju kort och gott säga att det blev lite för mycket av det goda.. igen. Jag läste smsen jag skickat till några och jag var rätt så jobbig och på... Jag bjuder på det för denna gång!

Nu bär det av till skolan för att ha historiaprov. Fy fan längtar verkligen bort härifrån, till onsdag, till London...

Carpe diem


B-day

Idag är det äntligen min dag. Väcktes halv sex imorse med sång och frukost, vill vakna upp med frukost varje dag om jag får välja! Sen skrev jag ett prov i 40 minuter och har varit ledig sen dess. Fick rim och brev från de bästa<3 Och sitter nu i Annes lägenhet och ska ta en powernap, ikväll kommer bli bäst! New Moon vid fyra, middag och sedan utgång... Jag längtar så himla mycket, vill dock inte att dagen ska vara över...

Fira på sticky med mig idag! Kom kom!

PUSS
Princess B

Blöt och kallt

Det har regnat konstant hela jäkla dagen och det har varit jättekallt... Så himla tråkigt!

På något sätt får detta mig ändå att tänka på årets försommar, en dag i maj. Jag och några fler var hemma hos en vän till mig, som jag nyss börjat umgås med igen. Vi rökte vattenpipa, lyssnade på musik och bara väntade in sommaren. Vid kvart i fyra kände jag att jag borde åkt hem för länge sen, eftersom pappa hade ringt mig och varit förbannad för att jag inte kommit hem eller hört av mig om var jag var. Men hur kan han förvänta sig ayy jag ska tänka på det? Jag var ju med killen som jag var kär i och vännerna jag bryr mig om. Solen började gå upp och en snäll kille körde hem mig precis så att jag var hemma klockan fyra, som min pappa hade tvingat mig att vara hemma till. Solen hade gått upp vid det laget och allt var ljust runt omkring. Det hade regnat och det doftade så dära ni när het asfalt får kallt vatten på sig, ni vet så det brukar dofta om sommaren. Tänk nu om jag inte hade varit hemma då, tänk om alla istället åkt ner till havet och badat. Förmodligen hade allt känns lika blött och kallt som idag.

Kanske är det tanken av det minnet som gör att jag inte är så irriterad, som jag brukar vara under höstens regnväder. Eller så äre bara för att jag fyller år på torsdag, haha

GODNATT<3

Bellabus

Baldejt, tack!

Söndag igen, helt otroligt var veckan gått fort. Igår hade jag en mysdag hemma... igen. Man skulle kunna säga att det är lugnet före stormen för nog kommer de kommande helgerna bli helt galna! Ser verkligen framemot resten av året.

Nu är det som sagt söndag och jag ska snart åka ut till Öckerö och Anne för att fixa med PA. Det kommer säkerligen bli en del snack om packning till London, festen och min, Annes och Kickis lilla äventyr, som de planerat för att fira min b-day.

Nä, nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag måla naglarna. Funderar på lila naglack, jag älskar verkligen lila. Haha, jag har fått väldigt många frågor om vad jag önskar mig i födelsedagspresent och det som står högst upp på listan är;
En snygg och lång baldejt, som passar i lila!

Om du hittar en passande så slå in honom och ge honom till mig på min b-day, tack <3 HAHA

Pusspuss
Bella


Vuxenpoäng!

Idag vaknade jag glad igen. Haha, måste vara för att resten av året bara kommer vara så jävla braaa. Jag mår bättre nu, men är dock inte riktigt frisk. Däremot tillräckligt för att byta om till riktiga kläder och inte gå runt osminkad i pyjamas. Härligt, att inte ha den där oroligt jobbiga huvudvärken.

Ska iväg till farmor över en fika om en stund, tur att hon är gammal och har tagit vaccinet mot svinis, så om det är det jag har haft så blir hon inte smittad iaf!

Måste berätta världens roligaste grej, eller jag tycker iaf att det är rätt så kul. Jag har gått runt sen nio och frågat en massa vuxna frågor till mamma och pappa, typ om banken, aktier, fonder, obligationer och haha testamente. Inte för att jag planerar att dö snart, men jag frågade nog mest för att få vuxenpoäng nu när jag snart är 18. Men det verkar inte mina föräldrar nappa såklart utan de fattar att jag med mina försök till vuxenpoäng fortfarande är ute efter att de ska tycka det är okej att jag och anne lee inte riktigt har ett planerat boende den första natten i England! Fan, tänkte jag när de kom på det. Vi får helt enkelt försöka lösa natten på något sätt så vi får kommit iväg utan att jag kommer hem till sura miner.

Jag har väl sagt att vi har bokade biljetter till New moon nu till torsdag också va? haha, jag är överlyckligt och dundersäker på att de kommer bli min bästa födelsedag ever<3

Ta hand om er!

xoxo
Bella


New moon

Idag stannade jag hemma. Planerar att bli riktigt frisk. Christina ringde mig förut och sa att hon hämtat ut biobiljetterna till New moon, undrar om min födelsedag kan bli bättre! Vi pratade även om presenten vi jobbar på till Anne och att vi har bestämt oss för att ge den till henne 12e! Men det är ju förstås bara halva min present för den andra halvan kommer innan dess.

Jag känner att det tär på mig att inte känna mig 100. Har psykologi-prov imorgon, och det är ett ämne jag verkligen älskar men jag känner mig liksom inte så bra att jag kan skriva ett fullständigt prov imorgn på 4timmar. Funderar på att fråga min kära lärare om jag kan göra det en annan dag i nästa vecka. Bättre att göra det då och verkligen kunna koncentrera mig känner jag.

Nu snart, ska jag tvingas åka till körskolan för att ha lektion i en timma. Mindre landsväg ska det övas på idag. Sen blire hem och läsa igenom min sammanfattning och börja på New moon-boken för andra gången. Måste ha allt färskt inför bion nästa vecka. Läste ut första Twilight imorse så jag hinner nog med andra innan dess.

Bella.


Bra dag, trots frossa

Imorse vaknade jag upp och var hur glad som helst. Helt utan anledning, måste verkligen drömt om något riktigt jäkla bra! Var väldigt väldigt länge sen som jag vaknade upp och var glad utan någon anledning. NP skrivdes idag och det kändes bra för jag gjorde mitt allra bästa. Eller jag hittade några småfel i mitt tal jag skrev, men jag orkar verkligen inte ändra det så jag lämnade in den trots det.

Nu ska jag alldeles strax lägga mig. Blir ingen skola för mig imorgon för jag har huvudvärk och frossa. Jag har blivit uppskickad på mitt rum för att inte smitta alla andra i familjen. Förhoppningsvis känner jag mig bättre imorgon så jag kan plugga psykologi och ta en körlektion på eftermiddagen. Jag tror nog inte att jag kommer känna mig så bra tills dess, men känns surt att behöva betala för en lektion utan att öva den.


Puss out
-Bella

All I want for christmas is you.

Snart är det jul och idag är jag längtar så himla mycket efter stämningen, alla glada barn, dofterna, musiken, pepparkakor och glögg! Sitter och lyssnar på julmusik och funderar över vad jag ska hitta på för roliga julklappar till familjen och vännerna. Jag funderar på att sy elelr sticka till alla typ. Haha, men ingen vill väl ha mjuka paket antar jag. Jag älskar verkligen julen med stämningen och all kärlek. Det enda som fattas är ju såklart min egna kärlek, haha det får helt enkelt stå högst upp på önskelistan; All I want for christmas is you

Imorgon har jag NP och jag är inte vidare pigg på att sitta där i klassrummet fem timmar utan att få ner något på papprerna, därför hoppas jag att jag kan få ner mina tankar riktigt jäkligt bra så jag kan få ett trebokstavligt betyg eller åtminstone tvåbokstavligt som börjar på V och med +. Ämnet är ju relationer och starka band vilket jag tycker är ett väldigt bekvämt och intressant ämne så det borde vara lätt att få ner allt på papper, men det ska bli på ett bra sätt dessutom.

Nu ska jag försöka få tag i biobiljetter till New moon någon gång i november. Dock känns det som om alla är slutsålda, men jag hoppas iaf att jag kan få tag i några!

Ha det fint!

Nyklippt

Jag har klippt mig idag. Det blev jättebra, inte så kort som planerat men kortare än innan! Jag älskar att jag kan vara spontan ibland. Det händer liksom inte ofta, men när det väl är något så händer det rätt oväntade saker. Sist gick jag ju från blond till brunett.

Festen känns jättenära nu, fast ändå långt bort. Jag har fått jättemånga frågor om vad jag önskar mig, men vet ärligt talat inte... Det får bli att skriva en liten önskelista!

Nu ska jag in i duschen, sen läsa psykologi i en timma, förstå mig på vad en krönika är för något inför svenska B NP på onsdag och sedan blir det the vampires diary eller Twilight. Känner mig lite sjuk så måste nog lägga mig rätt så tidigt. Min lilla söta Christina ringde förut och hade varit hos läkaren och fått penicilin. Hon har tydligen lungnflammation. Krya på dig, honey<3

xoxo
-B 


Dagarna kommer och går

Klockan tre inatt ringde telefonen hemma hos oss. Jag sprang runt i hela huset och letade efter någon telefon att svara i. Jag hann inte svara och ingen ringde upp igen förrän nu på morgonen. Min gammelmorfar ligger på sjukhus, vilket suger. Han har alltid varit så jävla stark och fit, men sen blev han dement och flyttade till ett äldreboende. Så nu ligger han på sjukhus, men förhoppningsvis kommer han att kunna flytta tillbaka. Jag hoppas verkligen att han blir bättre. Så idag är jag lite nere.

Igår blev det ingen psykologi, men jag övningskörde och det gick jättebra. Jag började läsa om världens bästa bok; Twilight igår och tänkte hinna läsa ut New moon till nästa vecka. Måste ha läst den igen innan jag ser den på bio!

Detta slog mig alldeles precis nu...
Om 11 dagar är jag vuxen
Om 16 dagar åker jag och Anne till London
Om 27 dagar firar jag och Anne vår födelsedag
Om 39 dagar är det julafton
Om 46 dagar är det nyårsafton
Om 95 dagar åker jag till Kina
Om 227 dagar tar jag studenten
Om 228 dagar är jag arbetslös

Hoppas verkligen jag hinner med att få minnen av detta för så som året flugit fram så kommer jag inte komma ihåg något av de kommande 230 dagarna. (om jag nu räknat rätt)

Love,
Bella


'La vida loca' goes 'A princess diary'

Åh, vad jag älskar min nya design! Den är så jag med allt det rosa. Nu är det inte la vida loca utan snarare a princess diary, men min mitt liv är fan lite farligt så namnet består.

Imorse på nyheterna fick jag reda på att Torslandaskolan brunnit ner och fortfarande brinner. Visserligen behövdes den förnyas lite, men slår vad om att det är några skitungar här utifrån som inte har bättre saker för sig än att tända på bilar/skolor. Blir så jävla förbannad på sånt. Hoppas man får tag i dom så de kan lära sig en läxa.

Som ni förstår har jag redan tröttnat på plugget, men har faktiskt läst igenom svenska häftet inför NP nästa vecka, så något bra har jag gjort. Snart ska jag åka till träningen, blir spinning/core. Innan dess blir det att läsa historia och efter träning psykologi.

-Princess Bella





Tankar som flyger...

Mina tankar flyger iväg och egentligen vet jag nog inte riktigt vad jag gör, men kategorin GG är uppe nu och där hade jag tänkt att skvallra lite då och då. Vissa saker är mer viktiga än andra och andra är helt värdelösa, i slut ändan får man välja och vraka hur man vill är der tänkt... Nu ska jag snart lägga mig faktiskt, min telefon är avstängd hela helgen för jag ska plugga och träna och plugga igen! Så jävla tråkigt, men känner verkligen att jag behöver det...

Jag tror jag dessutom vet vad jag ska söka för program; ekonomiprogrammet med inriktning spanska på Handels( nu dör Anne Lee ) och globala studier på GU, funderar på internationell kommunikation på KTH också men då dör nog Anne Lee två gånger så får chilla lite påre... Orkar faktiskt inte tänka så mycket på framtiden, för jag får ångest. Känner inte ni någon ångest över vad som ska hända innan ni är typ 25? Haha, kanske bara är jag, men så äre för mig just nu så jag ska sova nu och inte tänka mer för ikväll!

Kanske uppdaterar lite imorgon, annars är jag back in business på måndag.

Sweet dreams<3


Är det okej att blanda lamm med oxar?

De som känner mig vet att jag älskar att skvallra och tänkte att jag kunde dela med mig av lite skvaller även här på bloggen, cause that's who I am. Under kategorin GossipGirl kommer ni kunna läsa om de som jag hört och som är mer eller ibland också mindre okej, men alltid roligt att höra! Sen äre så att jag är en tjej med glimten i ögat och allt jag hör tror jag inte på så ni få helt enkelt ta det med en nypa salt...

Här kommer första, ENJOY

Jag går på en skola med ca.500 elever. Skolans fester slutar i princip alltid med att några har ihop det och jag har huur många par att räkna upp på skolan som helst. Alla elever har någon gång haft ihop det med en annan elev på skolan innan de tagit studenten. Men ingen har någonsin sagt något om att det varit en elev och en lärare, eller? Det jag har hört är att det i historien funnits en sådan relation, vilket är helt sjukt fast jävligt roligt.

Jag har liksom inga problem egentligen med ålderskillnader och de killar jag pratat med tycker att tjejerna är som "bäst" runt 17 -18 års åldern, men vad går åldersgränsen egentligen? 25, 30, 35 eller 40 liksom? Man kan ärligt talat inte sätta igång att blanda lammkött med oxkött. That's the truth




Dags att börja tänka på min framtid...

Vilken dag jag haft idag! Försov mig och sedan ilade jag in till stan för att möta upp Kicki och Anne vid mässan för att gå på kunskap och framtid. Väl där var det hur mycket folk som helst, inkluderad en jävla massa snygga killar (speciellt vid bartender-disken). Besöket där gav ändå rätt så mycket och jag har hittat en relativt intressant program på GU och ett på KTH och ett annat på SU, så vem vet om jag hamnar i Sthlm till slut! Fånigt nog var det ett väldigt intressant i Härnösand, men det vore verkligen helt fel att flytta dit helt själv!
Sedan ringde världens mest hjälpsamma person Beatrice från Au Pair grejen och hjälpte mig få svar på några frågor. Vid lunch gick K, A och jag till en indisk restaurang på södra vägen. Där satt vi i två timmar och snacka om allt och inget! Sedan hamnade jag och K på EP där vi gjorde de mesta på labrapporten som ska in imorgon...

Nu är jag hemma och har lagat mat! Mamma och pappa kommer komma hem vid åtta bruna som två pepparkakor och tills dess ska jag och min bror städa lite tänkte vi. Jag kan bara tänka mig hur blek jag kommer vara i jämförelse med mami, hon blir jämt så sjukt brun fort!

I helgen ska jag vara riktigt jävla tråkig, utan telefon! Hade först tänkt mig utan dator också, men det är inte ens någon idé att tänka på... Haha, jag måste plugga iaf!

Måste tänka lite på min framtid så skolan får ta mer tid nu än innan, det börjar ju liksom dra ihop sig!

Tänk på mig när ni har kul ute eller vad ni nu gör i helgen!

Puss från lilla mig<3



ett gott skratt förlänger livet

Nu är jag hemma och har börjat städa upp lite i köket. Haha ska ha mormor och morfar på besök och när mamma och pappa inte är hemma blire rätt så stökigt fort! Jag ska laga mat idag, och vi får väl se hur det blir men på menyn skare vara Flygande Jakob fast utan nötter. Min morfar fyller år nämligen och han gillar inte nötter i maten så det får bli utan...

Jag är så sjukt trött idag, men tack vare min pärla till tvilling (se vänster på bilden nedan) så är jag glad ändå. Självklart är humöret fortfarande på topp med tanke på vilka som kommer på vårt partaj, men hon och min ängel Christina gör skolan mycket mer värd att gå till!

Ni som undrar vem personen till höger är, kan fortsätta undra för jag har då ingen aning. Däremot vet jag att personen ser ut som ett spöke och om hon inte äre så måste hon åtminstone ha sett ett!

Min pärla till tvilling<3

Gör så att det dagar då ni känner er nere och bara vill sova eller bort ifrån allt så titta igenom massa gamla kort och tro mig att ni förundras över hur många minnen ni trängt bort. Se bara några jag hittat som får mig att skratta;


Två små tjejer som duschar håret, innan utgång i min gamla lägenhet<3Jag i Egypten på nyårsmiddagen. Vår servetör var sjukt rolig!

Det är viktigt att aldrig glömma de gånger du haft som roligast. Dessa tre gånger var jag sjukt glad för jag var med personer som jag tycker om. Människorna runt omkring gör tillvaron så mycket bättre och spelar liksom ingen roll om du befinner dig framför en jävla Jim Carrey film och personen bredvid garvar som fan, men du fattar ingenting eller om du är så packad på t.ex. en midsommarafton och gör bort dig totalt genom att inte få ur dig ett enkelt ord som typ rund. Så länge du har minnen med personer som du tycker om så är det jävligt svårt att inte ha ett leende på läpparna!
Glöm inte det!

Love
-B

Glader

Jag är hur trött som helst, men vilken morgon jag har haft! Jag gick in på FB och vi se alla sköna och snygga människor som tackat jaa till festen och det är så jääävla bra! Nu när jag bara bli så här lycklig av att veta vilka som är bjudna kanske ni kan ana hur jäkla braa allt kommer vara på själva dagen... There's no words!

Igår hade jag körlektion i två timmar och det gick grymt bra! Några saker jag ska kolla lite extra på bara... Fick dock reda på att enda riskettan som de hade på körskolan är den 3e december, men då är jag i London så det blev inte så bra. körkortet får alltså vänta till januari typ. Men palla innan jul ändå...

Nu ska jag snart tralla iväg till skolan och ha tre lektioner och sedan slutar jag! So long f*ckers ;)

Puss
-Bella


Älskade söndagar

Helgen har varit helt fantastisk! Jag älskar det mesta nu<3 De mesta är fixat med festen och antalet gäster som kan komma ökar hela tiden vilket är så himla roligt! Kommer bli som en liten reunion!

Igår hamnade jag, anne o kicki på stars och där vare riktigt roligt faktiskt. Elin skulle kommit förbi med några stycken, men kvällen blev rätt så tidig för oss. På stars träffade jag rasmus och ett par av hans kompisar, haha och det var rätt så kul eftersom jag inte träffat de på ett tag. Sen precis kom jag på så mötte jag vakten, som släppt in mig och jag fick mig en liten chock där när jag mötte hans blick och kände igen honom, som min gudfar. Jag har inte träffat honom på typ tio år och jag kom inte på vem det var förrän i bilen påväg hem, haha undra vad om han kände igen mig också...

Idag har jag och kicki tittat på twilight, sen kom mormor och morfar så åkte vi och hälsade på gammelmorfar, som bor på ett jättemysigt litet äldreboende. Kom hem för en stund sen och har precis målat mina naglar plommonlila eller färgen heter faktiskt midnight passion och är köpt på hm. Den är skitsnygg tycker jag!

Ska baka en bröddeg nu så jag får nybakat bröd imorgon.. Älskar att ha huset för mig själv så jag kan gotta till det med tända ljus, en varm brasa, bra musik, något att pyssla med och en kopp med hett te<3 Älskade söndagar!

Love
-B


Fredag hela veckan

Jag hade bästa kvällen igår med mina underbara tjejer från Fenestra! En massa minnen och nyheter diskuterades och jag är såå himla trött idag, men det blir troligtvis utgång trots det. Förhoppningsvis följer Elin, Iris, Anne och Kicki med och vi drar antagligen till stars!

Gårdagens kväll var fylld med god mat och dryck och vi snackade om allt möjligt! Flickorna begav sig hem vid tre och jag lade mig fyra, somnade lagom tills klockan var halv fem. Vaknade sju och gick upp och duschade. Sedan la jag mig och somnade om till klockan var halv elva. Nu väntar jag på att Kicki kommer till mig så ska vi laga lite middag och smått sen:) Inbjudan till  min o Annes fest kommer ut idag också, woohoo! Längtar otroligt mycket<3

Hoppas på en lika lyckad lördagskväll som fredagskväll!

PUSS PUSS

I'm gonna have to move on

Japp, nu är denna vecka redan slut och jag är inte särkilt pepp på någonting egentligen... Ikväll kommer flickorna från Fenestra till mig så ska vi laga middag och dricka vin! Det ska bli jättemysigt.
Först tänkte jag på att gå ut på lördag, men det blir nog inte så eftersom att jag fick en otroligt dålig nyhet imorse så det är inget kul att gå ut då ändå... Kanske nästa helg istället. Tanken var ju lördag eftersom det är en massa ståhej på stars n bars med en massa skönt folk, men som sagt så får jag hoppa det.

Inatt hade jag värsta mardrömmarna, fattar inte vad det är med mig och vampyrer men mardrömmar blir väl resultatet på att titta för mycket på True Blood och Twilight. Sen har jag kommit fram till att jag känner att jag inte gjort tillräckligt för att få den dära killen, som jag hela tiden pratar om, haha och nu orkar jag inte vänta på rätt tillfällen att höra av mig på så; I'm gonna have to move on. Så enkelt äre!

Min nya lördagsplan är att mina bästa flickor får komma hem till mig så har vi spa-kväll, med en massa god dricka, romantiska filmer så får jag gråta av mig lite och gå vidare sen:) Skämtåsido, men tanken är den samma. Det var längesen vi hade en såna hära planerad myskväll såre blir nog uppskattat!

Alla får ni ha en trevlig fredag

xoxo
Bella

Raggningstrategier att GLÖMMA

Livet är rätt platt just nu egentligen. Precis som om det är lugnet före stormen... Slår dock vad om att det kommer bli en rätt så rejäl ändring av stämningen på min blogg i slutet av månaden!

Btw, Har ni sett baksidan på gymnasiekalendern eller? Reklamen för sprite om att "teenagers think about sex every 15 second" Asså för att inte ljuga så äre ändå rätt så sant. Inte riktigt var 15 sekund kanske men rätt så ofta iaf. Vi var ett par stycken som satt och diskutera just detta och egentligen äre inte så himla konstigt att det stämmer ändå... Alla tidningar med unga som målgrupp har minst en artikel som handlar om sex eller relationer osv. Helt rätt enligt mig! Dock äre rätt så fåniga saker som tidningar för killar skriver om tjejer och vice versa.

Vek mig dubbelt när jag läste denna "raggningsstrategi" i en herrtidning; "Be att få kolla på en tjejs hand. När hon räcker den till dig snurrar du henne ett varv och samtidigt snor du hennes stol som hon satt på. Har du spelat dina kort rätt så säger hon inte till dig att flytta, utan fortsätter stå och det ser ut som du blir uppraggad. Sen är det bara att dra till sig henne och sätta henne i knät"

Om någon hade kört denna för mig äre samma sak som när en stockholmare på 25år flörtar med en chalmerist på 20år, som sedan frågar vilken skola stockholmaren går på och han svarar "KTH" då vänder hon sig självklart om och går därifrån. Med andra ord de som kör denna strategi kan stanna hemma lika gärna eftersom chansen för att få ett ragg med sig hem är lika stor som att ett ragg står och knackar på ytterdörren. Haha

Nu kommer Kicki snart och vi ska smida planer och plugga lite biologi!

Massor med kärlek,
Bella


Borås - Göteborg - London - HIMLEN

Åh vårt projektarbete kommer blir så sjukt intressant och bra! Idag var vi i Borås och det var jättebra... Nu ska jag lugna ner mig lite, men värmepåse och en kopp te för jag börjar bli lite sjuk. Imorgon är det skola och träning som gäller och på torsdag skall vi kolla lokalen för festen. Den börjar närma sig med stora steg nu! Likasåå gör min födelsedag och jag är inte speciellt förbered på körkortet känns det som. Jag vill liksom bara ha det.

Letar boende i London för fullt och har hittat ett mysigt litet hotell i nordvästra London för drygt 3000 för två personer under 4 nätter. Jag har en lång lista på pubar, affärer, shoppinggator och restauranger att besöka. Lilla Tess har även gett mig ett speciellt recept på frappuccino från Starbucks som hon tänkt att jag ska prova mitt i kalla vintern när jag är där. Haha, allt för henne<3

Nä hörni, nu får jag allt snabba mig ner och fixa allt innan jag somnar framför datorn...

Btw, inatt drömmer jag om en snygg man på två skenor, som räddar mig från att fullkomligt göra bort mig i ishallen på Heden på fredag, för vi ska ha konståkning på idrotten<3 

Sweet dreams 


Vad jag vill ha är stor, stark och snygg ;)

Min dag har varit jättebra. Började med att ta en lååång dusch imorse och äta en stooor nyttig frukost. Sedan vare skola och hade jätteintressanta lektioner; PsA, BiA, HiA och PA sen på rasterna planerade jag och Anne festen och Kicki och Anne och jag skvallrade om helgen! Love that talks<3

Efter skolan körde jag lite och det börjar kännas riktigt bra nu.. Tesselitess ringde mig sen och gjorde mig på ännu bättre humör, bara för hon själv har löst allt som går att lösa. Det är en flicka som äntligen vet vad hon vill. Och nu vet jag också vad jag vill. Och jag ska ha det så är det bara! Han är stor och stark och snygg, precis vad jag behöver nu:) Haha

Jag skulle vilja säga att jag skämtar lite, men jag gör inte det... Det är nog med veleriet, jag kan ju inte ångra allt jag inte gjorde. Så nu äre på tiden att jag kanske börja ångra saker jag gjort istället, så har jag inte gått miste om något eller någon iaf, eller vad säger du A.A.S.?

Sen bare av till träningen och där träffade jag Olivia, som är en gammal vän till mig och det var riktigt roligt faktiskt. Känner att det är lite synd att man tappar kontakten så dära ibland, men sånt är livet. Vi pratade en stund iaf och allt verkar ju vara bra med henne. Sen såg jag dessutom några som jag inte tycker så mycket om så jag hoppade snacket idag, men får vara lite extra trevlig nästa gång.

Alexpalex ringde mig igår och där har vi en pojk som alltid får mig på bra humör, saknar honom<3

Nu ska jag lägga mig så ni får alla sova gott,
P U S S

Frestande november

Jaa, som alltid sista dagen på lovet, sitter jag och undrar var fan dagarna har tagit vägen! Jag som skulle gjort så himla mycket med skolan och allt har inte fått gjort ett piss! Haft sovmorgon två gånger denna veckan, om man räknar med att klockan 10 är sovmorgon... Jag hatar verkligen när tiden går så fort, men vad ska man göra? Nu är det november och den bästa månaden ever... Viktiga datum att komma ihåg, eller som jag absolut inte någonsin kommer att glömma;
6/11 Tjejmiddag<3
7/11 Öh jaa, in my dreams så blire fest
10/11 Jag ska laga middag till mina morföräldrar
13/11 Middag för att fira moi, mami o morfar
25/11 Förberedelser inför 26e
26/11 JAG OCH ANNE ÄR 18 OCH SKA FESTA PÅ STICKY, FÖLJ MED!
27/11 Recover och utgång
28/11 Utgång och antagligen minifest.. Planering inför riktiga röjet, som antagligen blir 12/12

Party för hela slanten, det bara måste locka ALLA, eller?

xoxo
Bella