Hemma idag

Godmorgon
Nu sitter jag och har ångest inför veckan som kommer, har hur mycket som helst i skolan! Rymmer nog iväg till Tjörn till helgen!

I lördags kväll ringde A. mig och sitter i bilen med F. (som man hörde långa vägar)... De var på ett golfläger och i bilen sitter de med min gamla barndomsvän S. som jag inte sett och pratat med på flera månader. Att världen är så liten! Det bästa är att jag träffade A. på en buss för typ två år sedan och har självklart berättat detta för S. som sa det till A. HAHA, tydligen så hade jag berättat "fel" historia till S. och A. var bara tvungen att berätta den riktiga, asså så sjukt söt är han!

I vilket fall som helst var det sjukt roligt och jag dör varje gång jag märker att alla känner alla. Speciellt nu när jag sitter med gästlistan inför festen och ser att folk som jag känner från helt olika håll känner varandra! Det är sjukt. Längtar så himla mycket till festen så det är inte sant. Jag och A. har kommit på världens bästa tema som är såå jävla bra - Wohoo

So long
-B


We're not Romeo, we're not Juliet

Asså kan man vara mer velig, stressad och tråkig än jag är? Jag har inte varit ute på krogen på hur länge som helst, jag har bara varit hemma och sovit bort min huvudvärk och nu sitter jag och planerar för att hinna med allt med skolan idag och imorgon. Jag dööör, skulle verkligen behöva komma hemifrån nu nu nu!

Blir trots allt ingen utgång ikväll heller för jag hinner verkligen inte och jag vill vara pigg och kry imorgon när jag ska vara barnvakt. Hoppas på att få träffa A nere i Halmstad också och med lite tur kanske han är kvar till dess att jag är nere.

Något skönt är att C kommer förbi när hon landat och jag ser verkligen framemot att höra allt mumsigt skvaller. Jag hoppas en hon hittade något snyggt därborta på Irland.

Btw, Något jag tänkt på en del är det där med att killen alltid ska ta första steget med allt och jag har kommit framtill att majoriteten av alla killar är töntar och blyga så man om man vill ha något får man fan ta stegen själv, hahaha! Har jag inte rätt eller?

- We're not Romeo, we're not Juliet


Fredagkväll

Jag har precis lagat världens goaste thai-mat och ska nu sätta mig och plugga fysik. Funderar på att pallra mig ut till en ö och hälsa på A istället för att lägga mig tidigt... Känns definitivt mer värt! Vi har en hel del att prata om speciellt eftersom att en fågel viskat i mitt öra att jag och A antagligen ska upp till Sthlm på en inflyttningsfest, i världens mysigaste trea!

Helt sjukt vad jag längtar till november. A o jag fyller inte bara år utan mitt hus är tomt i en vecka, A och jag ska ha den bästa festen och vi ska dessutom resa till Skottland och senare i månaden blir det nog en grym weekend i Paris, hur fan ska jag hinna detta hade jag tänkt? Tackar för att jag har dig A.A.S <3

Sooo, what's the crack tonight guys?

Äntligen fredag

Nu har jag vaknat och ätit frukost och ska ut i skogen för att inventera. Har ingen lektion förrän 13.00 och det är underbart... Fast självklart skrattar jag inte åt de personer som måste gå upp runt halv sex heller, haha!

Igår tittade jag på halva twilight-filmen, som jag bara älskar och tänkte sätta mig och titta på den andra halvan nu innan skogsinventeringen eftersom att jag ändå vaknade så tidigt!

Längtar till imorgon av någon konstig anledning, men får se hur den dagen blir eftersom att hälften bangar på utgång. Jag längtar ändå!

-Bella


Bästa dagen!

Bästa dagen på länge har jag haft idag! Började på EP med underbara Sandra, som skvallrade med mig i en och en halv timma innan jag var tvungen att gå till skolan för att ha fysik. Sedan var jag bara så jävla modig och det är rätt så olikt mig! Har S att tacka för detta.
Efter engelskan så hade vi matte, som var så sjukt kul jag och A satt och skratta hela lektionen! Helt underbart! Det enda som fattades var C, som är på Irland... Du borde vara hemma nu!

I helgen är jag helt inställd på utgång efter hårt pluggande på lördag och upp tidigt på söndag för att åka ner till Halmstad! - Wohoo!

Börjar dock bli sjuk så får lägga mig tidigt idag för att orkas dagen imorgon!


Gulligull och pussgurkor

Jag är bara så avundsjuk! Jag vill också få en massa gullegullsms från min pussgurka! Helt seriöst, jag dör på att min vän, A sitter i klassrummet och får sms efter sms av en kille som hon knappast känner, men som jag älskar(!) Haha, eller iaf hans gulliga sms... Jag har faktiskt aldrig träffat honom på riktigt, men jag har en magkänsla som säger att det är en bra kille den där A, så great catch min ängel!

Jag har fantastiska planer till helgen, som börjar redan imorgon (?!), eller jag har iofs skola både imorgon och på fredag men ändå;
Imorgon så ska jag ha dejt med min A och hennes A!
På fredag ska jag ut i skogen för att inventera, sen ska jag lägga mig i sängen och sova, haha för att bli frisk
På lördag ska jag upp tidigt och powerwalka, för att senare äta blåbärshavregrynsgröt och sen träffa A och plugga fysik och kvällen avslutas förhoppningsvis med mys eller utgång
På söndag ska jag passa lilla plutten nere i Halmstad
Sen börjar min HELVETESVECKA!

Carpe diem


Barnsliga-Bella

Barnsliga-Bella borde jag nog kallas eftersom att jag bara inte klarar av vissa situationer som de gångerna när jag stöter på folk som jag bara inte orkar prata med så tittar jag bort lite diskret, sen så har vi de andra som jag verkligen vill prata med men som bara gör mig nervös så jag inte får fram ett ord... En sån såg jag idag och istället för att bara gå rakt fram och vara precis som jag brukar så går jag världens omväg för att undvika personen... Så sjukt irriterande och barnsligt! Hoppas jag växer ifrån detta, haha.

Fick precis ett samtal från en familj som jag brukade sitta barnvakt hos, som ville att jag skulle hjälpa en vän till familjen med att passa en två månaders gammal pojk under söndagen! Så himla gulligt verkligen, så jag ska antagligen åka med ner till Halmstad för att hålla ett öga på plutten... Barn gör mig så lycklig, bara älskar dom!

Funderar faktiskt på att under mitt sabbatsår åka till USA som au-pair en tid, hade varit en grym upplevelse. Innan dess måste jag i vilket fall som helst så måste jag ha körkort, vilket jag försöker förbereda mig för nu och plugga teori. Jag är lite död bara eftersom jag fan inte fattar varför jag ska veta riskerna med att köra med fram- resp. bakhjulsdriven bil?! Bil som bil!

En annan sak som jag bestämt är att fika med S. på torsdag, vi ska skvallra över frukost på EP och jag längtar. Var så himla längesen vi träffades!

Nu ska jag fortsätta med pluggeriet!

Arrivederci



Lördag hela veckan!

Jag bara älskar lördagkvällar när man inte gör någonting egentligen. Det var jag och A, monopol, te, SATC, Elle, Cosmo, Solo och en massa skvaller. Det är bara så jävla skönt att inte göra någonting emellanåt, speciellt när plånboken är rätt så tom. En annan sak vi diskuterade är vårt partaj i november, som kommer bli grymt men vi har lite problem med lokal nu helt plötsligt, så om någon har något förslag på relativt fräscha och stora lokaler i centrala Göteborg, som inte kostar för mycket så säg gärna till!

När jag kom hem igår så var jag verkligen sjukt trött och somnade direkt i min nya underbart breda säng och vaknade för en timma sen av att det luktade nybakat! Min lilla söta mamma hade bakat fullkornsfrallorna, som jag bara älskar! Så har ätit en riktig god frukost med juice och kaffe - mums!

Idag blir det snart en powerwalk med min iPod i högsta högg, ska plugga matte och ringa C för att se om hon lever eller inte.

Må väl!

-Bella

Har också tagit steget

Hellulu
haha, jag har också tagit steget in i bloggvärlden believe it or not!

Här ska jag ivfs skriva om mitt galna liv, som egentligen inte börjar förrän 26 november i år då jag fyller 18 år! Glömde nästan bort att presentera mig; Isabella Kvarnström heter jag såklart, men kallas Bella

Lite annat om mig;
En KVINNA på 18 vintrar, gillar att titta på SATC med sina vänner, gå ut på krogen och gå lååånga strandpromenader. Låter jag intressant så lägg en kommentar!

Helt seriöst så ska det här bli sjukt kul för att jag har en blogg är såå inte min grej egentligen!

Au revoir




Välkommen till min nya blogg!