Relax, take your time

Ibland känner man sig bara så värdelös och hjälplös. Idag är det en sån dag. Alla möjliga dumma frågor ploppar upp från ingenstans och jag känner att tiden bara springer iväg och kvar står jag utan svar. Hur ska jag orka med ett halvår till i helvetet? Jag kommer antagligen vara den lyckligaste människan på jorden 10/6 för då slipper jag all skit och kan bara tänka på vad jag vill och inte vad jag måste göra...

Sitter och försöker plugga, men det går inte speciellt bra som ni säkert märker. Allt är precis som vanligt, istället för att plugga sitter jag och tänker på "annat". Jag ska iaf fokusera nu i en timma framåt och ta igenom en liten del av fysiken, sen ska jag ta en välförtjänt break. Då ska jag dricka kaffe, äta apelsin och måla naglarna! Ska försöka hitta något bra recept på hemmagjorda ansiktsmasker. Jag behöver det!

Efter det ska jag lägga upp en lista över alla fina saker jag ska säga till min vän, som har det lite tufft just nu. That's what friends are for, right? Hoppas på att hon har lust att komma förbi och mysa med mig ikväll så jag slipper vara själv.

Vi hörs <3


Bad day turns out to be a very good day

Jag hade en sjuk dag igår! Var hur stressad som helst för jag hade en stooor labinlämning som inte var klar så jag gick upp sju trots att jag inte började skolan förrän tolv. Skrev klart den så gott jag kunde och ringde Anne för att kolla så allt funkade, in till skolan och gå på en meningslös lektion, sitta kvar i skolan för att göra klar rapporten, iväg för att hämta grejen i Ls lägenhet, men blev sen så skulle möta henne och en kompis till henne som skulle luncha, in till sushibaren och fick mig en chock av vem kompisen var och sen iväg upp till lägenheten och hämta grejerna och tillbaka till dem och vara lite social, sen springa till bussen hem (en timma senare än vad jag skulle tagit den) för jag och pappsen skulle övningsköra! När jag kom hem var han irriterad över att jag inte hållt tiden... Great! Dagen blev ändå bra, lämnade ju in uppgiften, fick kört lite och titta på något snyggt, haha

Jag var på hur dåligt humör som helst och jättestressad så fick ringa och ursäkta mig lite till några, men de hade tydligen inte märkt något ! Ibland har man bara sån tur att ingen annan än en själv märker att man är irriterad!

Nu har jag varit duktig och städat och ska alldeles strax sätta mig med matte-läxan... Sen ska jag duscha och göra mig fin för ikväll blire middag hos en vän och sen kanske jag åker in till stan, men jag är lite fattig så blir troligtvis inget med det...

Hoppas ni får en trevlig dag och kväll!

Bisous


Om du vill ha ett hjärta, måste du ge ett liv

Jag satt och pratade i mer än en timma med en av mina bästa vänner igår om hur irriterande det är varje gång jag träffar en kille. För i början är jag bara så jäkla kär och allting kommer funka osv. sen blir jag mer och mer osäker och börjar fundera lite på om det verkligen kommer funka och till slut blir det så att jag skiter i allt bara för att jag är velig. Sen i efterhand så kommer jag på att jag visst gillade honom... men då är det försent.

Nu har jag kommit till den tidpunkten då jag är osäker igen, så jag fick i uppdrag av henne att till igårkväll skriva en lista över fördelar och nackdelar. Självklart blir min lista över nackdelar nästan dubbelt så lång, men så över telefon när jag berättar alla dessa saker så vänder hon på allt negativt och efter en och en halv timma är den negativa listan hälften så kort som den positiva. Jävligt praktiskt! Och det är något jag rekommenderar att göra för den som känner igen sig i sådana här situationer.

För det handlar egentligen bara om osäkerhet och att inte våga satsta. Men man kan inget vinna och man inte riskerar något för det. Om du vill ha ett hjärta, måste du ge ett liv.

- Bella


one man at a time

Två av mina vänner, vi kan kalla den ena för O och den andra för L gillade ett tag samma kille, som vi kan kalla S. O började dejta S innan L, och jag fick inte reda på att S dejtade både O och L samtidigt förrän de gått en månad kanske.
Både O och L gillade S väldigt mycket, men S är en kille som jag aldrig litat på. Iaf så slutar det med att jag får reda på vad som hänt mellan O och S och L och S, men båda mina vänner får mig att lova att inte berätta något för någon annan om det. Vilket jag givetvis håller.
Men nu flera månader efter ser jag fortfarande hur de båda är sårade och har svårt att lita på killar. Det känns ju lite som att det är mitt fel.

är okej att dejta två samtidigt? Handlar det inte bra om bekräftelse och i så fall kan man väl få de av en och samma person eller? Jag blir så trött på att varje dag behöva höra om hur tjejer mår dåligt för att killar inte kan bestämma sig. Jag menar, det lär ju inte dröja länge förrän jag är en av de tjejerna eller?


so, lets stick with one man... at a time!

xoxo


oskriven framtid

Nu har jag suttit sedan klockan åtta imorse med svenska litteratur. Svenska är ett överskattat ämne och gör hela dagen kass mer eller mindre. Om ett par timmar så sitter jag i bilen påväg till Borås för att hälsa på min farfar som bor där. Det ska bli kul för jag har inte träffat honom sedan jul så det blir nog trevligt. Jag ska köra också, det är jag lite nervös över eftersom att från Borås hem till farfar är vägen inte den bästa och de har tydligen haft fått lite mer snö i dagarna så jag måste köra försiktigt!

Igår så satt jag i tre timmar och kollade efter utildningar som jag kan söka nu i april. Jag är inte speciell pepp på det för jag har då ingen aning om vad jag vill syssla med. Jag har inte jättestora valmöjligheter i Göteborg heller eftersom mina betyg har rasat och jag inte kommer in på någon av de programmen jag kan tänka mig. Jag ska skriva högskoleprovet och försöka få 1.2 nu i april, sedan får jag se om jag gör det igen till hösten och i så fall ska jag satsa på 1.4 för då har jag tre fler program som jag kan komma in på. Jaja, det löser sig nog förhoppningsvis för nu känns det som om jag har fått tillbaka lite av gnistan jag tappat sen jag började på gymnasiet. Om jag vore smart hade jag åkt utomlands efter ettan och kommit tillbaka och fixat det sista två åren, men det gjorde jag såklart inte. Det är rätt så värdelöst, men jag orkar inte med att vara efterklok egentligen.

Just det, jag har blivit helt kär i Gavin DeGraws låtar, den bästa är Just friends och We belong together om ni tycker om sådan musik borde ni kolla upp honom på spotify!

Lots of love,
Bella

Life isn't a fairytale

Life isn't a fairytale, är allt jag kan säga. Första dagen i skolan 8.20- 11.10 kommer hem och är helt jävla slut! Jag har också insett hur sjukt jobbigt terminen kommer vara och att den antagligen kommer gå alldeles för fort så mina betyg rasar och jag står på studenten med 15.0 !

Det känns bara så för jävligt, så jag måste se till att boka in en resa för att lätta upp stämningen. Blir antagligen isf en tripp med min tvilling till min så kallade bonussyster i Aberdeen, Skottland! Om hon kan ta emor oss såklart:) och om jag har pengar ...

xoxo

The sky is the limit

Uh oh, jag har hört att det finns en maxålder på killar! Vem fan kom på det? Jag har förmodligen missat det totalt, jag och alla mina närmsta vänner! Aa, förutom killarna i vår ålder då som garanterat var de som kom på dom. För enligt en väldigt bra vän till mig kan jag inte ha en kille som är äldre än 88a.... menar han +10 då eller? Haha

Det bästa är i somras, när jag var i Sthlm träffade jag ett par killar, som var äldre än 88a... Gissa vilken ålder på tjejen som de ansåg var mest lämlig? Haha, 17åringar. Lucky me. Helt seriöst, det finns väl ingen topp? En botten går jag med på men jag siktar mot stjärnorna och de finns ovanför taket så att säga!

The sky is the limit

xoxo GG


life is good

I går blev det ingen utgång trots allt, men Tess kom förbi och vi snackade all night long! Saknar verkligen tider som dessa. Det får mig att tänka på de tider då jag och hon spenderade all ledig tid på one tree hill med massor av te! haha, sjukt kul... Alla tjatade på oss för att vi aldrig festade längre, men men everything has there one time!

Idag är det time för ansökningar till au pair, så ska till grannarna och fixa mina referenser vid tolv, sen blire en promenad och senare ikväll bio med alla mina söta vänner!

Imorgon blire träning med mamsen, möte och utgååång, som jag längtat!
På fredag blire att öla med Johanna Lindauer Kjellström<3

Life is good,

Love Bella


Mycket, för lite

Ibland krävs det mycket för att göra lite... Jag lyckades iaf skicka iväg ett meddelande till den trevliga killen som jag träffade innan jul. Nu får jag vänta och se hur svaret blir...

Jag har varit och tränat idag med mamsen. Sist vi var på gymmet hade vi en tid med en PT och nu har vi världens program att följa varje gången vi gör entré.. Haha, men det behöver jag kan jag säga. Nu är jag hemma och har precis fått mat i magen, behöver verkligen en powernap!

Ikväll blir det förhoppningsvis snygg, sexig, singel på Berså som gäller, men får se... Vill få ihop de allra bästa partyflickorna och så blir det nog också!

Annars blire att stanna hemma och chilla med Twilight, te och cosmopolitan..

Pusspuss


Nytt år, nya möjligheter!

Haha, som sagt förut är bloggandet inte min grej egentligen men jag ger det ett nytt försök!

Sedan sist har det hänt mycket! Jag och Anne var i London, my city, vi hade festen med 120 personer som kom och gick under sex timmar, jag blev kidnappad till min andra stad, Stockholm, där träffade vi några gamla vänner som jag inte pratat med på år! Sen har vi julen och jag har träffat en trevlig kille , glömt en annan och jag har firat nyår med de allra bästa!

Jag ser så framemot år 2010, som säkerligen kommer bli lika minnesvärt och underbart som det gångna 2009!
Kina, studenten och sen om det blir Usa, Frankrike, Kina igen eller kanske Indien.. Who knows and who cares?!

Nu ska jag mysa lite med familjen och några vänner till familjen! 

Btw, Inga nyårslöften detta år eftersom jag vanligtvis inte lyckas hålla de. Däremot har jag ett mål och det är att gå min egna väg och skita i vad andra tycker !

Ciao bella