Shoes

Tänkte att jag kunde visa hur mina nya shoes ser ut. Ska eventuellt ha de imorgon när det blir utgång, men som sagt funderar jag också på att ha de på balen... Frågan är om de inte blir för mycket av den rockiga stilen, men de är så sjukt snygga tycker jag iaf!



Köpta på nelly med fraktavgift och frakturaavgift blev det ca. 700 kr - Fabulous!


Feel the rythm

Nu sitter jag i Annes lägenhet och pluggar fysik, som bara är så jävla kul! Fundera på att gå ut och springa lite senare, men jag har sådan sjuk träningsvärk sen igår! Imorse var jag på min körskola och hade testkörning fick fem pytte anmärkning och körläraren trodde jag behövde 5-8 lektioner till, men synd att jag redan bokat proven! Fan om jag inte klarar det! Blir lite orolig ändå för det är så sjukt många runt omkring som inte klarar uppkörningen första gången och de flesta är killar. Jag fattar ingenting, de ska ju vara bra på att köra bil eller?

Sen måste jag bara säga att livet leker, trots att det kanske inte gör det egentligen. Fast de börjar bli bättre och gå mot ljusare tider. Bal, student och en massa skivor. I feel the rythm!

Btw, vågar jag ha skor med nitar på på balen? Känns så sjukt "rockigt" och om alla är värsta baliga kommer jag se ut som en kissmedlem och alla andra sm kronprinsessan Victoria. Det vore ju pinsamt!


Wednesday

Howdy fellas,
Jag kanske är i Dubai nästa år, som au pair! Så jävla ball, be jealous! Såklart är inget säkert men jag håller tummarna. Allt är bättre än att börja plugga direkt...

Jag och söta Anne ska ut i Johanneberg, vår favoritstadsdel på en löprunda (snarare gårunda), inför vårruset nästa vecka. Mina knän och lungor kommer älska asfalten och ansträngningen! Emellan varven så pluggar vi fysik och båda har kommit överens om att en privatlärare är så jävla behövligt! Vanligtvis hjälper Annes syster oss (min bonussyster<3) men hon är tillbaka i Skottland så vi får klara oss själva. Nu är min paus över (hon skäller lite på mig) så vi får plugga lite till pch sedan springa och handla! Ikväll blir det mer plugg och kanske ett avsnitt Grey's.
Tack gode gud att studenten snart är här annars hade jag aldrig orkat...

Imorgon klockan 8 har jag testkörning på min körskola, håll tummarna!

Love Bella


Roadtrip

Äntligen hemma från en fabulous liten roadtrip med Ellen, Johanna, Sofia, Anna och Christina. Vi lagade ceasarsallad och tittade på O.C i Annas sommarstuga. Jag har aldrig sett en finare stuga och utsikt än hennes. Det var amazing! Lite öde kanske med det var hur mysigt som helst. Jag är lite trött idag bara, så ska ta en powernap nu och sen sätta igång med helvetet till fysik. Men dagen har iaf börjat bra med frukost på EP tillsammans med Johanna. Sjukt mycket skvaller och jag beklagade mig lite för att jag konstant pratade om boys boys boys. Eller aa en boy...

Nä, nu ska jag gotta till mig lite i soffan och slumra en stund, kanske koka lite te eller något!

Ha en fin dag

Puss


Jag har träffat en ny... not

Long time no see! Gossip har legat i lä nu den senare tiden, jag, som egentligen borde heta skvallertanten eller något liknande har nästan inget gossip. Förutom en sak, som jag tänkt på en del. Jag kollade på ett avsnitt O.C. igår när Zach, Summer's ex kommer hem från Italien och ljuger om att han har träffat en snygg tjej och helt kommit över Summer.

Asså, det där händer i verkligheten! Eller asså jag gör så, haha. Kan ju bjuda på en liten rolig historia... 

Det var en tjej som träffade en kille för ett år sedan, som hon verkligen gillade. Så träffade hon killens vän, som bor rätt nära henne och som hon tidigare umgicks med, i vilket fall som helst var detta för drygt ett halv år sen. Vännen frågade henne hur det går med kärleken. Men hon hade ju inte någon så direkt eller hon träffade en kille  fast egentligen bara för att kommer över han den första. Men hon snackade på om att de var tillsammans o så, men de hade egentligen precis träffats. Hon visste ju att vännen skulle berätta detta till killen som hon gillar/-de så va fan, hon kunde ju inte låta honom veta att hon fortfarande hade känslor för honom ett halv år senare liksom.Tänk om de skulle ses och han är helkonstig bara för att hon fortfarande är kär i honom, det hade ju blivit så jävla awkward! 

Kör hårt!


Måndagar, veckans jobbigaste dag

Vanligtvis är måndagar så sjukt jobbiga, jag har en lång bussresa till skolan och en lång dag i skolan och självklart lika lång bussresa hem från skolan. Idag däremot är det studiedag. Så jag slipper bussresorna. Istället kan jag sitta hemma och plugga, vilket underlättar så jäkla mycket! På agendan äre fysik som gäller idag, senare vid sex befinner jag mig hos kära Ellen för att åka med ett par tjejer till en sommarstuga i Varberg. Där ska vi mysa hela kvällen med O.C och de ska äta B&J, men jag har lämnat de killarna för länge sen så det blir fan morot för mig. Måste ju snygga till min figur innan sommaren ! Imorgon vid åtta åker vi iaf hem igen så det är skönt. Då kan jag få gjort lite mer skolarbete för det är studiedag i morgon med!

Ha en trevlig måndag, sunshines!

Love Bella


If you're having a good day

Jag har en känsla att idag kommer det bli en bra dag eller betydligt bättre än de senaste iaf! Allt jobbigt är uträtt nu och jag är på sida 1 igen. Nu ska jag bara komma igång med all repetition på matten och fysisken, för de är de enda prov jag har kvar! Sedan blir det studenten och en hel underbar arbetssommar på Volvo. Loves it.

En sommar fylld av äventyr och de allra bästa personerna, det kommer kännas för jävla bra! Nu kör jag.

See you babes.

Ps. Listen to this, Med ena foten utanför - Melissa Horn. Den är bäst!


Saturday Night Fever

Nu ska jag snart iväg och träffa min älskade Johanna <3 Ska bli så kul idag! Min familj där jag brukar sitta barnvakt har gett mig två biljetter till en föreläsning om make up  typ och det ska vi gå på idag! Egentligen skulle mamma med, men hon var ute och hade kul igår så hon får stanna hemma och med kommer världens bästa Johanna istället. Vid sju bär det iväg till Emma, i min klass som har fyllt nitton! Senare eventuellt utgång annars blir det hem och andas lite!

Sköt om er!

Långledigt!

Nu har jag långledigt och min underbara tvilling är inte hemma så jag vet inte riktigt vad jag ska göra, eller jo jag har fullt upp, men ingen jag kan ringa på kvällen när allt hänt och tjöta hål i huvudet på för det kostar alldeles för mycket... Planen är att jag i helgen ska övningsköra jättemycket för på torsdag har jag testkörning på bilskola, plugga teori, fysik och matte, skriva lite på religionen och hinna andas lite också. Ikväll blir det att hämta mina balskor, som förhoppningsvis är lika snygga i verkligheten som på bild och eventuellt en sväng in till staden för att träffa världens mest underbara vän Nathanel<3 Om inte detta hände ska jag väl drunkna i O.C avsnitt...

Det blir nog skönt vilket som!

Puss out

Jag vet vem jag är när jag är hos dig

Jag hatar att sakna någon som inte är värd att sakna men idag gör jag det. Tiden hos honom var den bästa tiden. Han fick mig att känna mig levande trots att jag egentligen var död. Det funkade inte, men jag saknar den tiden. Jag vet vem jag är när jag är hos dig.


Energislukaren

Det värsta som kan hända är att bli sviken av kärleken. Nä, det värsta är att bli sviken av vänskapen.

Det finns en energislukare runt omkring, jag släpper denne aldrig trots att jag undviker denne och ägnar denne egentligen inte ens en tanke. Den var det närmaste jag hade ett tag, men nu är den otroligt långt bort och kommer aldrig komma så nära mig igen.
Att bli tagen för givet är det värsta som kan hända. Att förklara för en vän att om hon gör om samma sak kommer jag inte att finnas där längre. Vännen är då istället någon som jag går runt och är besviken och förbannad på. En person som inte gör mig något gott eller bidrar till att jag mår bättre. Den bara finns och tar upp en jävla massa energi.

Hon är inte min vän. Hon vill mig inte väl. Hon tar upp plats och slukar min energi. 



For the record

Btw. Jag har baldejt och han är snäll. Han passar förmodligen i lila och min klänning kommer bli ball!

Wohoo

Moviestar

Ibland tror jag mitt liv är en film och ibland är det långt ifrån någon bra. Just nu lever halva mitt liv drömmen, medans andra faller isär. Jag har ett par planer till hösten som är helt fantastiska! Barnkära jag har allltid känt för att dra iväg och lära känna nya barn, hålla ett öga på dem och lära mig en massa nya saker. USA har aldrig riktigt varit min grej och nu när jag kammat hem sommarjobb hos den underbara Pia på Volvo ända till mitten på september så kändes det inte rätt att behöva ta 1 ½ sabbatsår så USA rann ut i sanden. Däremot kommer Johanna och frågar om jag vill jobba hos hennes kusin, som har två döttrar i åldrar 1 och 2 år. Snacka om passande utmaning, dessutom är det ett extra plus att de bor i vackra Dubai. Allt är inte fast som sten ännu, utan bara oskrivna planer. Jag känner bara för att ha facit i hand.

Det är den bra delen i filmen

Den lite sämre är delen att jag är så fruktansvärt opepp på ett liv som 19årig festprisse, känns som jag redan varit där. Krogen är inte lika lockande länge, speciellt eftersom att de mysiga ställen har blivit rena djungeln eller vad man ska säga. Inte för jag egentligen har något emot djungeln eller jo egentligen har jag nog det. Rätt folk ger ändå rätt stämning, eller?

Äh, shit the same. Problemen löser sig, regler är till för att brytas och kärleken vinner allt.

Haha, nu spann jag iväg rätt långt, but that's who I am.

xoxo
Moviestar #1