Life in Shanghai

Jag har haft the best time i Shanghai, levt alla tjejers dröm! Köpa massor med kläder, skor, filmer you name it  utan att det kostar vidare mycket. Dock gjorde jag slut på en hel del, men fick så mycket för det. Måste säga att jag Shanghai inte är Kina för mig, utan bara en väldigt enorm stad, vilket också är nytt för mig. Men Kina är de gamla husen med drakar på taken, risfält och små korta kineser med såna där roliga hattar på sig. Shanghai var med som en skyskrapastad med grym shopping, ett grymt uteliv och ännu grymare priser. Allt var verkligen billigt i princip. Taxi kostade max 25 kronor och då hade vi åkt i typ 40 minuter, en kaffe kostade 20 kronor och en fin middag kostade 200 kronor. Helt sjukt vad en fattig student i Sverige blev rik i storstaden Shanghai. Det var riktigt kul att se hur Linda med familj bodde också! De hade en hel otroligt fin lägenhet i mitten i mitten av shanghai! Jag är såå avundsjuk!

Resan dit är nämnvärd också eftersom att den gick bra, utan turbulens och jag kunde sova. Hade inga jet lag-problem i Kina. Hemresan var dessvärre det värsta jag varit med om, turbulens om vart annat och jag var dessutom tvungen att hålla mig vaken i ett försök att vända tillbaka dygnet, vilket fortfarande inte gått så bra eftersom jag vaknar klockan fyra på morgonen.

Nu har skolan dragit igång på riktigt igen och med tanke på att mitt liv som 18 och vuxen började så himla bra är det dags för mig att ta tag med mitt liv. Så hädanefter är det fysik minst 3 timmar i veckan plus lektionerna. Idag har jag gjort en laborationsrapport färdig från november, men vad ska jag säga? Hela den månaden och månaden efter var det fullt upp! Men ska man vara vuxen så får man bete sig som en också så 2010 här kommer jag. Just det ja! Vuxna Bella ska vara mycket påläst om alla Sveriges partier då hon ska rösta i årets val! Wohoo...


Puss